T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sivas İl Sağlık Müdürlüğü

Sivas İl Sağlık Müdürlüğü

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Sağlık Hizmeti Sunumunda Kurumsal Kültürün Geliştirilmesi Ve Kapasite Kullanımı 1.Grup Eğitimi

Güncelleme Tarihi: 27/11/2017

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın  2017 yılı teknik destek programı kapsamında finanse ettiği TR72/17/TD/0010 referans numaralı "Sağlık Hizmeti Sunumunda Kurumsal Kültürün Geliştirilmesi Ve Kapasite Kullanımı " başlıklı eğitim Sağlık Müdürlüğümüz ve bağlı bulunan il ,ilçe hastane yöneticilerine yönelik verilmektedir.

Eğitim ile yöneticilerin üstün liderlik vasıflarını geliştirerek;  kurum içi ve kurumlar arası iletişimin artırılması, sağlık hizmetlerinin kalite verimliliğinin artırılması, kurum imajının pozitif yönde ivme kazandırılması ve kurum kültürünün geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Eğitim 1. grup katılımcılar için 23-24 Kasım 2017 tarihinde Sivas Numune Hastanesi Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Eğitim sonrası katılımcılara “Katılım Belgeleri” verilmiştir.

Eğitim 2. grup katılımcılar için 29-30 Kasım 2017 tarihlerinde Sivas Numune Hastanesi Konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

• Kurumsal Kültürün Geliştirilmesi 3.jpg
  • Kurumsal Kültürün Geliştirilmesi 1.jpg