Aile Hekimliği 2020/7. Ek Yerleştirme İlanı
20 Kasım 2020

20/11/2020 tarihinde nüfus güncellemesi yapılmıştır.

Aile Hekimliği uygulamaları kapsamında; İlimizde sözleşmenin çalışan tarafından sonaerdirilmesi sebebi ile boşalan 2 (iki), yeni açılan 1(bir) olmak üzere toplam 3 (üç) aile hekimliği birimine ek yerleştirme işlemi yapılacaktır. Merkez Kılavuz ASM’de sözleşmenin çalışan tarafından sona erdirilmesi sebebi ile boşalan 58.01.061 Nolu Aile Hekimliği Birimi’ne, Yıldızeli Direkli ASM’de sözleşmenin çalışan tarafından sona erdirilmesi sebebi ile boşalan 58.16.011 Nolu Aile Hekimliği Birimine ve Koyulhisar Ortaköy ASM’de yeni açılan 58.12.006 Nolu Aile Hekimliği Birimine 5258 sayılı Aile Hekimliği Uygulaması Kanunu,  Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği, Aile Hekimliği Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliği ile Aile Hekimliğine Geçişte Muvafakat İşlemleri konulu 2020/1 Sayılı Genelgesi hükümleri kapsamında Aile Hekimi Tercih ve Ek Yerleştirme Komisyonunca Aile Hekimi Ek Yerleştirme İşlemi
yapılacaktır. 2020/7. Ek Yerleştirme başvuruları 19 Kasım 2020 Perşembe günü 08:00’da başlayıp25 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 17:00’de sona erecektir. Müracaatlar kendilerinden istenen belgelerle birlikte Sivas İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Evrak Kayıt Birimine kayıt yaptırdıktan sonra, Aile Hekimliği Birimine şahsen veya EBYS üzerinden bağlı bulundukları TSM, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve Başhekimlikler aracılığıyla başvurunun son günü 17:00’ye kadar Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Aile Hekimliği Birimi’ne ulaştırılması şartı ile kabul edilecektir.(EBYS üzerinden yapılan başvurularda, başvuru belgeleri Başkanlığımız Aile Hekimliği Birimi’ne ulaşıp ulaşmadığı teyit edilmelidir.Aksi takdirde başvuru kabul edilmeyecek olup sorumluluk başvuru sahibine ait olacaktır.) Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. 26/27 Kasım 2020 tarihinde başvurular değerlendirilip, 30 Kasım 2020 tarihinde internet sitemizden yayınlanacaktır. 30 Kasım 2020 tarihinde başvurulara itirazlar kabul edilip listede değişiklik olması halinde 30 Kasım 2020 mesai bitiminde güncel liste tekrar yayınlanacaktır. 2020/7. Ek Yerleştirme işlemi 1 Aralık 2020 Salı günü saat 14:30 da Numune Hastanesi İstasyon Ek Yerleşkesi (Eski SSK Hastanesi Örtülüpınar mah. İnönü Bulvarı) Konferans Salonunda, İl Sağlık Müdürü başkanlığında oluşturulan komisyon huzurunda yapılacaktır.

Ek Yerleştirme başvurusunda istenen  hizmet puanı bilgileri (hizmet puanı detayı çıktısı) https://ekipportal.saglik.gov.tr adresinden alınacaktır.

Halihazırda aile hekimi olarak başvuru yapacak hekimlerden 1 Temmuz 2019 tarihinden sonra görev yaptığı birimde ilk kez sözleşme imzalayan hekimlerin, Müdürlüğümüz Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığından sözleşme imzaladıkları pozisyonda fiilen 1 yılını doldurduğuna dair hizmet belgesi almaları gerekmektedir.

Aile Hekimliği başvuru formları için tıklayınız.

Usül esaslar ve uygulama takvimi için tıklayınız.

Bakanlık yazıları için tıklayınız.
Boş pozisyonlar içintıklayınız.

Yıldızeli Direkli ASM'de 58.16.011 Nolu Aile Hekimliği Birimi'nin kesin kayıtlı nüfusu 3323 den 2003 , gezici himet kişi sayısı 1161 den 1358  olarak düzeltilmiştir.