Gıda Güvenilirliği ve İnsan Sağlığının Korunması
09 Şubat 2021

21 Kasım 2019 tarihinde Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde pansiyonlu okulların yemekhanelerinde görevli olan ve okullardaki gıda işletmelerinde çalışan bireylere yönelik ''Gıda İşletmelerinin Özel Hijyen Şartları, Gıda Güvenilirliği ve İnsan Sağlığının Korunması'' konularında eğitim düzenlenmiştir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen eğitimde konuyla ilgili sunumlar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü' nden görevlendirilen Gıda Mühendisleri ve İl Sağlık Müdürlüğü'nden görevlendirilmiş olan Diyetisyen tarafından gerçekleştirilmiştir. Eğitimde gıda işletmelerinde sağlanması gereken hijyen şartları, zehirlenmeye yol açabilecek riskli durumlar, sağlıklı beslenme ve eğitim kurumlarında satışı uygun olmayan gıda ve içecekler hakkında sunumlar yer almıştır.

  • beslenme4.jpg
  • beslenme1 .jpg
  • beslenme3.jpg
  • beslenme2.jpg