Adli Rapor Düzenlenmesinde Yaşanan Sorunlar Konferansı

İlimiz Sağlık Kuruluşlarında görev yapan hekimlerimize yönelik Cumhuriyet Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali YILDIRIM tarafından ‘’Türk Ceza Kanununda tanımlanan yaralama suçlarının adli tıp açısından değerlendirilmesinde ve adli rapor düzenlenmesinde yaşanan sorunlar’’ konulu hizmet içi eğitim gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Başsavcılığından, Cumhuriyet Savcısı Murat KÖKSAL, Cumhuriyet Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalından Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma YÜCEL BEYAZTAŞ, Doç Dr. Celal BÜTÜN, Sağlık Müdürlüğü ve Numune Hastanesi Yöneticilerinin de katıldığı, bilgilendirme sunumunun ardından interaktif olarak devam eden eğitim, katılımcılar tarafından büyük ilgi ve destek gördü. Katılamayanlar için eğitimin tekrarı 26 Kasım Salı günü Saat: 16:00’da Numune Hastanesi Konferans Salonunda yapılacaktır. Tüm Hekimlerimiz davetlidir.

• adli rapor düzenlenmesinde yaşanan sorunlar 2.JPG
  • adli rapor düzenlenmesinde yaşanan sorunlar 1.JPG