Temel Yenidoğan Bakım Eğitimi Yapıldı

Sivas İl Sağlık Müdürlüğü Çocuk Ergen Kadın Üreme Sağlığı Birimi tarafından 29-30 Kasım 2017 tarihlerinde Temel Yenidoğan Bakım Eğitimi yapıldı.

Ülke genelinde yeni doğan ölümlerini azaltmak ve yeni doğana verilen bakım hizmetlerini geliştirmek amacıyla, yeni doğana hizmet sunan hekim dışı sağlık personeline yönelik hazırlanan Temel Yenidoğan Bakımı Eğitimi 29-30 Kasım  2017 tarihleri arasında İlimiz Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir. Müdürlüğümüz Çocuk Ergen Kadın Üreme Sağlığı Birimi tarafından düzenlenen eğitime Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Numune Hastanesi, Özel Sivas Medicana Hastanesi ve Özel Sivas Gültepe Hastanesinde görevli ve yenidoğana hizmet sunan 18 sağlık personeli katılmıyla tamamlanmıştır. Verimli geçen eğitim sonunda katılımcılara belgeleri Halk Sağlığı Koordinatörü Uzm.Dr.Levent SAĞLAM, Şube Müdürü Ebru AKTAŞ ile ilimiz eğitimci ekibi tarafından takdim edilmiştir.

• yeni dogan 5.JPG
  • yeni dogan 1.JPG