2020 Aday Memur Eğitimi Başlamıştır.
09 Şubat 2021

Tüm aday memurlarımızın dikkatine!

Aday Memur eğitiminin ilk aşaması olan Temel Eğitim derslerimiz tüm aday memurlarımız için Uzaktan Sağlık Eğitim Sistemi (USES) üzerinde açılmıştır.


https://uses.saglik.gov.tr/ internet adresine girerek 'Kayıt Ol' sekmesinden T.C. Kimlik Numarası kontrolü yapılarak kayıt olunabilecektir.
Kayıt olduktan sonra belirlemiş olduğunuz e-posta adresiniz ve şifreniz ile USES'e giriş yapabileceksiniz.

Derslerim sekmesinden 12 dersten oluşan Temel Eğitim derslerini takip edebilirsiniz. 

Temel Eğitim derslerini tamamlamanız için sisteme en az 10 gün süreyle giriş yapmanız ve 12 dersin hepsinde en az 1 saat aktif kalmanız gerekmektedir. 
10 gün süreyi tamamlamadığınız taktirde kurs süreniz yetersiz olacaktır, her bir derste en az 1 saat aktif olmamanız durumunda ders süresi yetersiz olacaktır. 


Aşağıdaki eğitim takvimine göre planlanan eğitime gereken önemin gösterilmesi hususunda,

Önemli Not: Daha önceki eğitimlerde USES'e kayıtlı olup, hesabı başka ilde görünen adaylarımızın il bilgisini Sivas yapması gerekir. Kaydı olan adaylarımız şifremi unuttum linkinden yeni şifre talep edebilirler. Giriş yaptıktan sonra kalan derslerini Temel eğitim sürecinde tamamlamaları gerekir. Daha önce eğitim sürecini tamamlamış ve sınava girmiş adaylarımızın Müdürlüğümüz Özlük Birimi ile irtibata geçmesi gerekir. Kayıt, Şifre Sıfırlama, Derslerim aşamasında sorun yaşayan adaylarımız yunus.karacam@saglik.gov.tr adresine e-posta gönderebilirler.